Μπέικον: «Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ για να είμαι κοντά στα παιδιά μου»!

bacon 1

Ο Ντουέιν Μπέικον ξεκαθάρισε πως απολαμβάνει την παρουσία του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό όμως εξήγησε ότι του λείπουν τα παιδιά του. Σε σημείο να σκέφτεται κάποιες φορές να αποσυρθεί από το μπάσκετ.


Ο Ντουέιν Μπέικον εξήγησε μέσω Instagram Live πόσο δύσκολο του είναι να μην είναι κοντά στα παιδιά του. «Μου λείπουν τα παιδιά μου τόσο πολύ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ, απλώς και μόνο για να είμαι κοντά τους! Είμαι μόνο 27 ετών, αγαπώ το μπάσκετ όμως είναι δύσκολο να μένω μακριά από τις ΗΠΑ. Όταν έχεις παιδιά, σημαίνει πως έχει ευθύνες. Σύμφωνοι, τα λεφτά είναι καλά, βγάζω περισσότερα από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ όμως η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα» εξήγησε ο Αμερικανός σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε: «Δεν λέω ότι αποσύρομαι. Μου αρέσει πραγματικά εδώ, απλώς μου είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να πάρουν το αεροπλάνο και να έλθουν στην άλλη άκρη του κόσμου αφού δεν είμαι πια με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω όμως είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου στην Ελλάδα με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω για πολλά χρόνια τον εαυτό μου στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για εμένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα».

Ο Μπέικον δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (23/2) αφού ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν είναι σε θέση να δώσει το «παρών» κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Φέτος μετράει 17.2 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μ.ό. στην EuroLeague με τους «πράσινους».