Ράντονιτς: «Δεν παίζει ο Γκριγκόνις, από τις καλύτερες ομάδες αμυντικά η Βίρτους»

radonic 1

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μιλώντας για το επερχόμενο ματς με τη Βίρτους (23/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ στάθηκε στα δυνατά σημεία του αντιπάλου αλλά και στην απουσία του Γκριγκόνις. Τελευταία στιγμή η απόφαση για Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Βίρτους (23/11, 21:00) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς.

Αρχικά, ο Ράντονιτς είπε: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες εδώ και το πρώτο ματς είναι κόντρα στη Βίρτους, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία τους ματς έπαιξαν καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά και με ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Στη συνέχεια, σχολίασε την διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι της ομάδας του: «Στα δυο τελευταία παιχνίδια συμφωνώ πως είχαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Μπασκόνια είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως, ένα από τα καλύτερα φετινά ματς. Με τη Φενέρμπαχτσε η άμυνά μας ήταν τραγική. Μπορούμε να αναλύσουμε και τα δυο ματς, όμως θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσαμε μετά από αυτό το ματς και θέλουμε να αντιδράσουμε και στον αγώνα με τη Βίρτους και να παίξουμε διαφορετικά. Μετά από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το θέμα.

Σίγουρα στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε είχαμε μια κακή νύχτα στην άμυνα. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Να μην ξαναπαίξουμε έτσι».

Ενώ, τέλος, έδωσε μερικά στοιχεία για τους τραυματίες: «Αυτή τη στιγμή, ο Γκριγκόνις δεν παίζει στο συγκεκριμένο ματς. Όσον αφορά στον Παναγιώτη (σ.σ Καλαϊτζάκη), θα δούμε. Σήμερα δε θα προπονηθεί και η απόφαση θα ληφθεί την ημέρα του αγώνα».