«Πράσινος» ο Γιόβιτς!

1194052203 1

Σε συμφωνία με τον Στέφαν Γιόβιτς ήρθαν οι «πράσινοι»!

Τα χέρια έδωσαν Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Στέφαν Γιόβιτς με τον Σέρβο γκαρντ να αποδέχεται την πρόταση των «πράσινων» και να συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης. 

Το «τριφύλλι» μετά από μεγάλες διαπραγματεύσεις, καθώς δεν ήταν μόνο στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έμπειρου πλέι-μέικερ, κατόρθωσε να τον πείσει πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν στην επιστροφή του σε υψηλό επίπεδο. 

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος είχε μείνει για διάστημα πολλών μηνών εκτός παρκέ (από την 1η Ιουλίου λόγω τραυματισμού με την Εθνική Σερβίας), όμως όπως δήλωσε ο ίδιος βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση και πλέον είναι έτοιμος να γυρίσει στη δράση.

Ο Γιόβιτς, έχει καταγράψει 123 συμμετοχές στην Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπάγερν Μονάχου και τη Χίμκι, μετρώντας συνολικά 6.6 πόντους, 4.6 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Πλέον απομένουν τα τυπικά της ανακοίνωσης του παίκτη από τους «πράσινους», όπως και η άφιξή του στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στον Παναθηναϊκό.