Νέντοβιτς: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, ελπίζω να μου φερθούν δίκαια»

3133387 1

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην Σερβία και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν.

Ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε πολύ στο δεύτερο μισό της σεζόν με αποτέλεσμα και το πρόβλημα με τον κορονοϊό να τον κρατάει μακριά από την εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί και πάλι στον Παναθηναϊκό, ο Νέντοβιτς ήταν σαφής: «Θα το ήθελα! Βρήκα τον εαυτό μου εκεί. Με αγάπησαν. Λυπάμαι που δεν υπήρχαν φίλαθλοι για να το ζήσουμε όλοι μαζί. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό» ανέφερε ο «Νέντο» στην «zurnal.rs» και συνέχισε:

«Γνωρίζω την ποιότητά μου και τη σεζόν που έκανα. Οπότε θα δούμε. Ελπίζω να είναι δίκαιοι μαζί μου ώστε στο τέλος να συμφωνήσουμε».

Το συμβόλαιο του Νεμάνια Νέντοβις ολοκληρώθηκε και είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός και τη νέα αγωνιστική σεζόν. .Πέρυσι μέτρησε κατά μέσο όρο 16 πόντους ανά 26:05 λεπτά συμμετοχής σε 25 ματς, έχοντας επίσης 3,7 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ, 51% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 84% στις βολές.