Κάτας: «Να δούμε πόσο θα συνεισφέρει ο Χεζόνια»

182610

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και ο Όντεντ Κάτας τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του:

«Προχωράμε βήμα - βήμα. Όσον αφορά τον Παπαπέτρου, ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός όμως είναι σημαντικό για εμάς, ειδικά αυτή την περίοδο που μας λείπουν παίκτες. Δεν είναι εύκολο, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά».

Όσον αφορά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό τους με την άμυνά μας, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να είμαστε πολύ επιθετικοί από την αρχή. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, να παίξουμε σωστά το  post παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Κατέληξε, λέγοντας: «Μας λείπουν κάποιοι παίκτες-κλειδιά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο τελευταίο μας παιχνίδι στην EL είχαμε πρόβλημα στην επίθεση (σ.σ. κόντρα στην Άλμπα). Θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε καλύτερα. Να δούμε, επίσης πόσο θα συνεισφέρει σε αυτό ο Μάριο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην EuroLeague».