Kοντά στην έξοδο ο Φόστερ, «βλέπει» ΜακΙντάιρ ο Παναθηναϊκός

3070187 1

Με το ένα πόδι στην έξοδο του ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Στη λίστα ο ΜακΙντάιρ! 

 Στην αναμέτρηση με τον Άρη χρησιμοποιήθηκε λίγο και έδειξε εντελώς έξω από τα νερά του. Απέναντι στην Χίμκι και σ' ένα -θεωρητικά πάντα- εύκολο παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον Όντεντ Κάτας.

Όπως φαίνεται ο Ισραηλινός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Αμερικανό γκαρντ και με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» αναζητούν πλέι μέικερ για να βρεθεί στο πλευρό του Σέλβιν Μακ, είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Κάτας αφήνει συνέχεια ανοικτό το ενδεχόμενο να προβεί η ομάδα σε αλλαγή, με τον Μάρκους Φόστερ να αποτελεί εκείνον που θα δει -όπως φαίνεται- την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό. 

Στο μεταξύ, η Παρτιζάν σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzart Sport» φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει τη συνεργασία με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί στο «πράσινο» ραντάρ από τον περασμένο Νοέμβριο και πριν καταλήξουν στον Σέλβιν Μακ όσον αφορά την αντικατάσταση του Κίφερ Σάικς, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομαδα.

Το σίγουρο είναι ότι άρεσε στον Παναθηναϊκό πριν από την έλευση του Όντεντ Κάτας και είναι ένας παίκτης που έχει εξεταστεί και υπήρχε στην «πράσινη» λίστα. Όμως από τη στιγμή που δεσμεύονταν με συμβόλαιο δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρούσε η περίπτωσή του. 

Εάν και εφόσον μείνει ελεύθερος και από τη στιγμή που ο Ισραηλινός τεχνικός αξιολογήσει το ρόστερ και αποφασίσει ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη στον «άσο», δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον.