Αλβέρτης-Διαμαντίδης: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η εμπλοκή Γιαννακόπουλου!»

diama

Οι Γενικοί Διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης με κοινή τους δήλωση, τοποθετήθηκαν στα σενάρια εμπλοκής του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και σχολίασαν ρεπορτάζ για τα φερόμενα πειθαρχικά παραπτώματα εντός ομάδας.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των Γενικών Διευθυντών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη

Οι Γενικοί Διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κ.κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης προχώρησαν στην κάτωθι κοινή δήλωση:

«Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι σε μια δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά, χθες σε αθλητική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού NOVA, ακούστηκαν δήθεν σημαντικές αποκαλύψεις για την ομάδα μας.

Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή,  τόσο για τα πειθαρχικά παραπτώματα εντός ομάδας όσο και για την εμπλοκή του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα σενάρια αυτά επανήλθαν σήμερα «εμπλουτισμένα» σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή.

Από την αρχή της φετινής προσπάθειας ζητήσαμε υπομονή και κατανόηση από όλους. Ζητήσαμε να μείνουμε ενωμένοι και να σεβαστούμε την ιστορία και την κληρονομιά του Παναθηναϊκού.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, θα αρχίσει και η προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης και σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν υπήρχε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα ή οτιδήποτε αντίκειται στις αρχές και την κουλτούρα της ομάδας μας, θα είχε αντιμετωπιστεί άμεσα με απόλυτη αυστηρότητα.

Ξεκινήσαμε μια δύσκολη προσπάθεια, δεν υποσχεθήκαμε λαγούς με πετραχήλια.

Υποσχεθήκαμε να προστατεύσουμε την ομάδα ειδικά από καλοθελητές που, όταν σε βλέπουν να παραπατάς, έρχονται να σου δώσουν την χαριστική βολή. Θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια απερίσπαστοι, παλεύοντας μέρα με την ημέρα.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί».