Μιλάει με Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός! (vids)

maxresdefault 4

Η πλευρά του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, κάτι που ανέφεραν και ρεπορτάζ από την Σερβία. 

Ο Γιώργος Βόβορας ψάχνει τουλάχιστον δύο γκαρντ επιπέδου Euroleague για να βοηθήσουν τους «πράσινους» την επόμενη σεζόν.

Δημοσιεύματα από την Σερβία και πιο συγκεκριμένα το «nova.rs» αναφέρουν πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να υπάρχει στη λίστα του Έλληνα τεχνικού.

Ο πρώην γκαρντ της Αρμάνι είναι ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει μία ομάδα που να εκπληρώνει τις επιθυμίες του ώστε να επιστρέψει στο προσκήνιο αφού τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς.

Ο Νέντοβιτς έχει προταθεί εδώ και πολύ στους «πράσινους» με τον Βόβορα και τους συνεργάτες του να εξετάζουν την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι το σίγουρο ή το δεδομένο την δεδομένη χρονική στιγμή. 

Στο μεταξύ, στη πλευρά των «πρασίνων» εξακολουθούν να πιέζουν την πλευρά του Λορέντζο Μπράουν για μια απάντηση έχοντας καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση στον Αμερικανό ποιντ γκαρντ.