Παπαγιάννης: «Mε το καλό να έρθει ο coach Πιτίνο»

2762727 1

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το Μόναχο για το ματς της 10ης αγωνιστικής στην EuroLeague κόντρα στην Μπάγερν (22/11, 21:30) ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο. 

 Αρχικά αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη στο Κάουνας: «Είναι δυο παιχνίδια με δυνατές ομάδες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάναμε μια σημαντική νίκη με τη Ζάλγκιρις και έχουμε ετοιμαστεί για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Έχουμε δει τι κάνουν πολύ καλά στο γήπεδο. Προέρχονται κι αυτοί από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μια νίκη μέσα στην έδρα τους».

Για τα καλά και κακά σημεία της γερμανικής ομάδας: «Για τις αδυναμίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στα καλά μας κομμάτια».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο: «Με το καλό να γυρίσει πίσω ο κόουτς. Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα και με το καλό να έρθει».