Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Φριντέτ! (vid)

ree 1 0

Ο ίδιος ο Τζίμερ Φριντέτ παραδέχτηκε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας αίσιο τέλος στον... πολυσυζητημένο γάμο! 

Η... αποκάλυψη ήρθε μέσα από το Instagram της συζύγου του, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό! Η πρώτη απ' όλες; «Που θα παίζει του χρόνου ο Τζίμερ;» Αρχικά πήρε η ίδια τον λόγο λέγοντας ότι «κυριολεκτικά μόλις υπέγραψε το συμβόλαιό του. Τον αφήνω να το πει ο ίδιος...» με τον Φριντέτ να απαντάει: «Του χρόνου θα είμαι στην Ελλάδα και στην Αθήνα».

Πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ απομένει για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή του Τζίμερ Φριντέτ, αφού και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την άφιξη του Αμερικανού «μπόμπερ»! Με χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media οριστικοποίησε την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ. Συγκεκριμένα «ανέβασε» την φωτογραφία του Αμερικανού και μεταξύ άλλων προανήγγειλε και τα... τρίποντα που έρχονται την ερχόμενη σεζόν στο ΟΑΚΑ. Επιπλέον θυμήθηκε και την ατάκα του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Φριντέτ ως τον καλύτερο σκόρερ του κόσμου.