«Όχι» Πιτίνο σε Παναθηναϊκό!

2153110 1

Ο Ρικ Πιτίνο απάντησε αρνητικά τελικά την πρόταση του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο των «πρασίνων».

Τα χαρμόσυνα νέα που περίμεναν στον Παναθηναϊκό από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν ήρθαν ποτέ, αφού ο Αμερικανός αρνήθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» προκειμένου να συνεχίσει στον «πράσινο» πάγκο!

Η αγωνία είχε φτάσει στο απροχώρητο στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού και ο Ρικ Πιτίνο προσγείωσε... απότομα τους πάντες ύστερα από την τελική του απόφαση:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν απίστευτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το staff για την αφοσίωση και την πίστη τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM της ομάδας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα για την καλοσύνη σας και την φιλοξενία σας. Μια υπέροχη χώρα που θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε πολύ αλλά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου» ανέφερε στο twitter.

Στο διάστημα των έξι μηνών που έμεινε στην Ελλάδα, φρόντισε να χαρίσει το double στην ομάδα του και το κυριότερο; Να της αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και τηρουμένων των αναλογιών, να βελτιώσει στον μέγιστο βαθμό το αγωνιστικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να φτάσει στα playoffs της EuroLeague και να διεκδικήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή την είσοδο στο Final 4.

Πλέον στον Παναθηναϊκό σκέφτονται την «επόμενη ημέρα» η οποία ενδέχεται να φέρει και πάλι τον Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.