Πασκουάλ: «Οι προπονητές και οι παίκτες από πέρυσι είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι!»

w17 05003image 252863 130855 type13262

Προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια της Euroleague εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας πως γι' αυτό φταίνε οι προπονητές, αλλά και όσοι παίκτες υπήρχαν στην ομάδα.

Ο Ισπανός προπονητής με συνέντευξή του στην «Πράσινη» αναφέρεται στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην φετινή Euroleague και κυρίως την άσχημη εικόνα στα εκτός έδρας ματς. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων επισήμανε: «Σίγουρα έχουμε μία αίσθηση γλυκόπικρη. Η ομάδα στα εντός έδρας ματς έχει δείξει λίγο-πολύ το επίπεδο στο οποίο μπορούμε να είμαστε, εκτός από το πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που δεν ήμασταν καλά. Αλλά εκτός έδρας παίζουμε κάτω από το επίπεδό μας, είναι προφανές. Ιδιαίτερα η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία εκτός δεν ήταν η αναμενόμενη και μάς προβληματίζει κάπως αυτή η κατάσταση, χωρίς αμφιβολία,

Πιστεύω ότι όταν χτίζουμε μία ομάδα όπως αυτή που χτίζουμε φέτος, οι παίκτες που έρχονται από πέρυσι, και σε αυτή την περίπτωση και ο προπονητής, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τα ηνία της ομάδας. Για τους νέους παίκτες χρειάζεται χρόνος. Είναι κυρίως ευθύνη του προπονητή και των παικτών που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Οι παίκτες από πέρυσι, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουμε την ομάδα στην πλάτη μας και πιστεύω ότι το κύριο πρόβλημα είμαστε αυτά τα άτομα: Ο προπονητής και οι παίκτες που συνεχίζουν από τις προηγούμενες χρονιές».