«Στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου»

145157

Απάντηση στη θέση του Ολυμπιακού για τον ορισμό των διαιτητών στο Game 5 έδωσε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» λένε πράγματα για να θίξουν ανθρώπους.

Ενοχλημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την στάση του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» πήραν θέση για τα όσα υποστηρίζουν οι Πειραιώτες και τόνισαν: «Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αποδεικνύεται και πάλι πως έμειναν μετεξεταστέοι. Λένε πράγματα απλά για να τα πουν και να θίξουν ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει αν αυτά που υποστηρίζουν είναι αλήθεια ή όχι. Υπενθυμίζουμε πως και πέρσι στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών είχε προηγηθεί ορισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά.

Ας μας πουν επιτέλους τι θέλουν στον Ολυμπιακό. Ας μας πουν ποιους θέλουν. Έχουν δώσει αγώνα για να «σφυρίζουν» στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Ας μας πουν επιτέλους τι άλλο θέλουν. Και επειδή τους αρέσει να ψυχολογούν τους ανθρώπους από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως γενικά δεν έχουν αγωνία. Για τίποτα...».