Ο Πέιν ήρθε, το δημοψήφισμα έρχεται...

AFIXI PEIN

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν, αγωνιστικά και διοικητικά. Ο Τσάβι Πασκουάλ προετοιμάζει την ομάδα γα τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπασκόνια, την ώρα που η διαμάχη της ΚΑΕ με την ευρωλίγκα εντείνεται.

Από την Παρασκευή στη διάθεση του προπονητή των «πρασίνων» θα βρίσκεται ο Έντριαν Πέιν που έφτασε σήμερα στην Αθήνα και δεν έκρυψε την έκπληξή του από την υποδοχή που του επιφυλάχτηκε. Στο απουσιολόγιο του Πασκουάλ παραμένει ο Ματ Λοτζέσκι, που ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα στην τελευταία προπόνηση.

Ο νεοφερμένος Αμερικανός σέντερ, με καπελάκι και κασκόλ του Παναθηναϊκού, στις πρώτες δηλώσεις του σύγκρινε τους πρωταθλητές Ελλάδας με τους Σπερς και τους Σέλτικς.

 «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα – τόνισε -να είμαι μέλος μιας τόσο σπουδαίας ομάδας. Δεν ξέρω πολλά, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχει μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκός. Στην ΗΠΑ τον σύγκριναν με τους Σπερς και τους Σέλτικς. Έχουν 6 πρωταθλήματα Ευρώπης. Αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ γρήγορα και να με βάλουν οι παίκτες και ο προπονητής στο παιχνίδι» και υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει  «Σκληράδα, αθλητικότητα και να διεκδικώ κάθε ριμπάουντ».

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής της ποινής που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την ευρωλίγκα (ένα χρόνο αποκλεισμού από τα γήπεδα), με την οποία γνωστοποιεί ότι άμεσα αρχίζουν οι διαδικασίες για το δημοψήφισμα, που θα αφορά την παραμονή  ή όχι της ομάδας στη διοργάνωση.

 «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.   

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».