Καμία συμφωνία!

mantzaris malaga

Το πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη απέβη άκαρπο, είναι άγνωστο αν θα υπάρξει άλλο και η επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών βρίσκεται πλέον στον αέρα! Αποχαιρέτησε ο Περπέρογλου.

Η αισιοδοξία που διοχετευόταν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την επίτευξη συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη αποδείχθηκε αβάσιμη. Το ραντεβού μεταξύ του διεθνούς γκαρντ και της διοίκησης της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ (κατά βάση με τον Γιώργο Σκινδήλια, αφού οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κάθησαν για λίγα μόνο λεπτά της ώρας) απέβη άκαρπο, καθώς καμία συμφωνία δεν επιτεύχθηκε. Αντίθετα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και χάσμα! Ο Μάντζαρης, που πήρε φέτος περί τα 170.000 Ευρώ και του χρόνου πρέπει να πάρει 200.000, θεωρεί ότι είναι ο πιο ριγμένος και επιζητά μια σημαντική αύξηση αποδοχών προκειμένου να συναινέσει σε επέκταση του συμβολαίου του.

Όπως είναι φυσικό, μετά το τέλος του ραντεβού κανείς δεν ήθελε να μιλήσει, δείγμα κι αυτό ότι η συνάντηση δεν πήγε όπως θα ήθελαν όσοι μετείχαν σε αυτήν. "Όλα θα πάνε καλά", είπαν οι αφοί Αγγελόπουλοι, ενώ από το περιβάλλον του Μάντζαρη τονιζόταν απλώς ότι "δεν υπάρχει καμία συμφωνία". Πέραν τούτων ουδέν. Το αν θα υπάρξει νέο ραντεβού παραμένει άγνωστο. Καμία πλευρά δεν θέλησε να δεσμευτεί γι' αυτό, επομένως μπορεί και να μη γίνει! Άλλωστε ο Μάντζαρης έχει συμβόλαιο εν ισχύ.

Τι θα γίνει αν τελικά Ολυμπιακός και Μάντζαρης δεν τα βρουν; Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, οπότε θα παίξει κανονικά με τους "ερυθρόλευκους", το επόμενο καλοκαίρι όμως θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει. Προφανώς και με τον Παναθηναϊκό!

Αποχαιρέτησε ο Στράτος Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου επέλεξε να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να αποδεχθεί την πρόταση της Εφές Αναντολού. Παρ' όλα αυτά φεύγει σα φίλος από το λιμάνι, κάνοντας μάλιστα και την παρακάτω δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ:

«Πέρασα δυο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σ’ αυτά τα δυο χρόνια ζήσαμε χαρές αλλά και λύπες. Πετύχαμε πολλά σημαντικά, αλλά αφήσαμε και κάποια πράγματα μισοτελειωμένα.

Ευχαριστώ πολύ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τη στάση τους και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για να συνεχίσω στην ομάδα. Αναγνωρίζω ότι τηρουμένων των συνθηκών έκαναν πραγματικά την υπέρβαση και έδειξαν ως το τέλος πόσο πολύ με ήθελαν στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω όμως ότι όλοι θα κατανοήσουν ότι  η απόφασή μου να αγωνιστώ σε μια ομάδα του εξωτερικού κάτω  από διαφορετικές συνθήκες ήταν για μένα και την οικογένειά μου η καλύτερη δυνατή επιλογή.