Μπαρτζώκας: «Ήμασταν άτολμοι, έχει βελτιωθεί το πρωτάθλημα»

3775770 1

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας του, όσο και στη βελτίωση του εγχώριου πρωταθλήματος μετά την οριακή νίκη του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα σουτ από τον Σάσα Βεζένκοβ για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό (79-80) για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκίνησε μιλώντας για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Είναι ανείπωτη η τραγωδία για όλους μας, όχι μόνο για εκείνους που έχασαν τους ανθρώπους τους».

Ενώ στη συνέχεια πέρασε στο αγωνιστικό μέρος τονίζοντας την κακή εικόνα της ομάδας του σε έναν αγώνα πρωταθλήματος που δείχνει βελτίωση: «Τελειώσαμε ένα ματς με μεγάλη πίεση και μεγάλη ένταση. Παίξαμε πολύ άσχημα, ήμασταν άτολμοι, παίξαμε κακή άμυνα, χωρίς συγκέντρωση στα ριμπάουντ και στις ατομικές δεξιότητες των αντιπάλων μας. Επιτρέψαμε στον Κολοσσό να διεκδικήσει τη νίκη. Στο τέλος είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα.

Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είδατε ότι αν είμαστε κουρασμένοι ή σωματικά ή πνευματικά μπορούμε να το πληρώσουμε οπουδήποτε. Έχει βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο».