Υπογράφει ο Λούντζης στον Ολυμπιακό

lountzis1

Ο Μιχάλης Λούντζης ενημερώνει τον Προμηθέα ότι θα καταβάλει το μικρό buy out για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να παρουσιάζεται έτοιμος να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Τόμας Ουόκαπ, έχει συμφωνήσει με τον Μουσταφά Φολ, οι μεταγραφές του έχουν και συνέχεια.

Βέβαια η διαδικασία μεταγραφής του Μιχάλη Λούντζη από τον Προμηθέα είναι δρομολογημένη εδώ και καιρό, μόνο, που τώρα έχει μπει στην τελική ευθεία της υλοποίησής της.

Ο 23χρονος γκαρντ θα πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Αύριο, λοιπόν, ο περί ου ο λόγος θα ενημερώσει τους Πατρινούς για την απόφασή του και από κει και πέρα θα αρχίσει να προβάρει την «ερυθρόλευκη» φανέλα, αφού προηγουμένως καταβληθεί το μικρό μπάι-άουτ, που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Λούντζη αποκτάει έναν εκτός των άλλων γκαρντ με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά (ψηλό γκαρντ με μακριά άκρα), ενώ την ίδια ώρα ενισχύει τον ελληνικό του κορμό, που η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται δυνάμωμα.

Ο διεθνής παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ακολούθως τον πήρε ο Παναθηναϊκός, ενώ έπαιξε ακόμη στο Λαύριο (και ως ελεύθερος και ως δανεικός) και στα Τρίκαλα (ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό).