Μιλουτίνοφ: «Οικογένεια μου ο Ολυμπιακός, κρίμα που δεν πήραμε ένα Ευρωπαϊκό»

2122727 1

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ και χαρακτήρισε οικογένεια του τον Ολυμπιακό.

Σε σέρβικο Μέσο μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που πλέον είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό αφήνει την Ελλάδα και το «Λιμάνι» και μετακομίζει έχοντας μόνο καλές αναμνήσεις.

«Από την πρώτη επαφή ήταν προφανές πόσο με εμπιστεύονται, ήταν ξεκάθαρο. Ήμουν και εγώ συγκεκριμένος, οπότε ήταν θέμα χρόνου. Τώρα είναι δική μου δουλειά να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν και να συνεχίσω».

Ενώ για τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Θυμάμαι την πρώτη ημέρα που έφτασα, ήταν όλα πολλά για ένα παιδί. Ήξερα ότι είχα ταλέντο, που με την δουλειά μου στην Παρτιζάν σιγά σιγά φάνηκε. Αλλά όλα ήταν καινούργια, η ομάδα, η πόλη, η χώρα. Ήταν η πρώτη φορά που έφευγα ως παίκτης. Χάρη στον Ολυμπιακό, τους αδελφούς Αγγελόπουλους, τον κόουτς Σφαιρόπουλο που με εμπιστεύτηκαν και ύστερα οι συμπαίκτες μου,γρήγορα κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ, είναι οικογένεια που μου έδωσε υποστήριξη και έδειξε υπομονή στο να αναπτυχθώ. Είναι κρίμα που δεν πήραμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο αυτά τα 5 χρόνια, αλλά είμαι πλουσιότερος με σπουδαίες φιλίες, όπως με τον Παπανικολάου, τον Βεζένκοβ, τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη. Είμαι επίσης ευγνώμων στον Τόμιτς, που ήταν δίπλα μου».