Μπαρτζώκας: «Σε δεύτερη μοίρα η τακτική με τόσες πολλές απουσίες..»

87331983 545588436051581 7812172927306039296 n

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Βιλερμπάν (20/2 19:15), , με τα προβλήματα να είναι πολύ μεγάλα για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του να στέκεται στην διάθεση των παικτών που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά.

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε με την δέουσα σοβαρότητα το ματς, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα, αθλητική, αμύνεται αρκετά στην μπάλα και πρέπει να ελέγξεις το ματς χωρίς λάθη αν θες να κερδίσεις. Δυστυχώς όπως με την ΤΣΣΚΑ παίξαμε με πολλά προβλήματα, τώρα έχουμε περισσότερα. Γιατί και ο Ρούμπιτ έχει την ίωση που έχει ο Πολ και πήγε στο νοσοκομείο. Ήμασταν με μείον 2 παίκτες απ' ότι την προηγούμενη φορά. Είμαστε όμως ενωμένοι και θα παλέψουμε για τη νίκη. Χρειάζεται συνεργασία απ' όλους όσοι θα αγωνιστούν και να είναι έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να παλέψουν κάθε φάση και κατοχή.

Επί της ουσίας με την ΤΣΣΚΑ αυτό ήταν το σημαντικό. Ότι σε όλες τις διεκδικούμενες φάσεις ήμασταν καλοί. Πολλές φορές όταν έχεις πολλές απουσίες η τακτική περνάει σε δεύτερη μοίρα. Και μετράνε άλλα πράγματα περισσότερο. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Έχουμε χάσει αρκετούς σημαντικούς παίκτες. Όπως ο Σπανούλης με την εγχείρηση, ο Ρότσεστι με τη θλάση. Τώρα είναι οι Πολ, Ρούμπιτ με ίωση. Γενικά έχουμε θέματα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που θα δώσεις που μπορεί να είσαι σε εγρήγορση. Είναι και η προπόνηση, η προετοιμασία της ομάδας. Και όταν έχεις τόσες απουσίες δεν γίνεται καλή προετοιμασία.

Πήραμε παίκτες γιατί αριθμητικά τους χρειαζόμασταν. Αλλά προφανώς για να τους επέλεξα σημαίνει ότι τους πιστεύω πολύ. Ο ΜακΚίσικ είναι εδώ μία εβδομάδα και έχω παραπάνω από θετική άποψη για αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει, είναι πολύ καλός παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάικς και πήρα την απόφαση να τους αποκτήσουμε. Δεν ήθελα να πάρω βιαστική απόφαση ή παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε κάποιον. Είναι παίκτες με προοπτική και για του χρόνου να είναι στον Ολυμπιακό. Τώρα δεν χρειαζόμαστε άλλη προσθήκη, κάναμε τις μεταγραφές μας»