Μπλατ: «Κίνητρο για να πετύχουμε τους στόχους μας»

blatt aerodro tourkia

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague με την Βιλερμπάν, το ξεκίνημα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ αλλά και την κατάσταση των Πειραιωτών. 

 Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Γαλλία όπου στην πρεμιέρα της Euroleague θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντέιβιντ Μπλατ, λίγο πριν την αναχώρηση μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Υπάρχει ενθουσιασμός για την έναρξη της σεζόν. Θα είναι μία εκπληκτική Euroleague. Με πολλές καλές ομάδες, παίκτες και προπονητές. Θα διασκεδάσει ο κόσμος», ανέφερε αρχικά για το ξεκίνημα της διοργάνωσης ο Μπλατ για να προσθέσει στη συνέχεια για την Βιλερμπάν, την πρώτη αντίπαλο των Πειραιωτών. 

«Είναι ευχάριστο που επιστρέφει στη διοργάνωση ομάδα από την Γαλλία. Έχει ταλέντο η Βιλερμπάν».

Τέλος, ο Μπλατ μίλησε και για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού. «Μπορεί να ξεκινήσαμε νωρίς αλλά όλοι μαζί έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου και ορισμένων τραυματισμών. Θα πρέπει να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, να έχουμε κίνητρο ώστε να πετύχουμε τους βραχυπρόθεσμους στόχους και σιγά σιγά να πάμε σε μεγαλύτερους».