Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό: «Μετά τον Ιανουάριο καταρρεύσαμε»

milutinovleday

Ο σέντερ της Σερβίας μίλησε τόσο για την εθνική της χώρας του όσο και για τον Ολυμπιακό. 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στην «Mozzart» και αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού σχετικά με τους Πειραιώτες ανέφερε πως, «Ειλικρινά δεν είμαι χαρούμενος με την απουσία των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια. Δεν περάσαμε στα  playoffs της Euroleague, ήταν κάτι δύσκολο για μένα. Είχαμε μία πολύ καλή πορεία μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά μετά όλα κατέρρευσαν. Είχα υψηλές προσδοκίες, επειδή είδα την κατάστασή μας στην αρχή της σεζόν, πήραμε μερικές σπουδαίες νίκες. Μετά όμως όλα πήραν τον λάθος δρόμο. Η σεζόν μας δεν ήταν επιτυχημένη».

Για την εθνική Σερβίας και όσα στοχεύει να κάνει στα παρκέ της Κίνας... «Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας, οι προπονήσεις πηγαίνουν καλά. Όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Η χημεία θα γίνει καλύτερη και με τα παιδιά του ΝΒΑ και η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή»,Για εμένα, το να είμαι ο πιο νέος παίκτης της ομάδας σημαίνει πολλά. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις έμπειρους και ποιοτικούς συμπαίκτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις στο παρκέ. Ο Τεόντοσιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι πολύ εύκολο να παίξεις μαζί του. Είναι ωραίο να είσαι μέρος αυτής της ομάδας και οι συμβουλές τους μου κάνουν πολύ καλό».

Σε ότι αφορά τους στόχους του για τη νέα σεζόν, «Θα δουλέψω σκληρά. Πρέπει να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα κάνω τα πάντα για να γίνω καλύτερος και να βρεθούμε με τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει».