Πλησιάζει ο Έβανς, απομακρύνεται ο ΛεΝτέι

dseere

Ο Τζέρεμι Έβανς που αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα ολοένα και πλησιάζει στο λιμάνι και στον Ολυμπιακό, ενώ ο Ζακ ΛεΝτέι αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου! 

Μετά το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό έπιασαν και πάλι δουλειά σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν. Στην παρούσα φάση επίσημος χαρακτήρας υπάρχει μόνο στις διαπραγματεύσεις με τον Τζέρεμι Εβανς και μάλιστα υπήρξε νέα κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών η οποία τους έφερε λίγο πιο κοντά κάτι το οποίο είναι άκρως ενθαρρυντικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ακόμη υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά είναι πολύ σημαντικό πως αμφότερες οι πλευρές δείχνουν επιθυμία να βρεθεί «χρυσή τομή». Ο Αμερικανός φόργουορντ θέλει πολύ να παίξει και φέτος στην Euroleague σε μία ομάδα σαφέστατα υψηλότερου επιπέδου από την Νταρουσάφακα ενώ αποτελεί κομβικό στοιχείο και η παραμονή του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της ομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση, όλα δείχνουν πως ο Ζακ ΛεΝτέι θα αποδεσμευτεί, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του και την αγωνιστική νοοτροπία του, ο Μπλατ παρότι τον πίστευε πολύ θέλει κάτι πιο αθλητικό στη φροντ λάιν του και εκτός απροόπτου με ένα μικρό ποσό για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, ο 25χρονος παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν. 

Από εκεί και έπειτα, για τη θέση του σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μιλουτίνοφ, υπήρχε η πληροφορία πως υπάρχει ενδιαφέρον για έναν εκ των Κάιλ Χάινς ή Οθέλο Χάντερ τα συμβόλαια των οποίων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λήγουν το καλοκαίρι. Η παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη στην ρωσική ομάδα, εκτός απροόπτου θα συνδυαστεί με ταυτόχρονη συνέχιση της συνεργασίας της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον πρώτο και ο Ολυμπιακός προχωράει την περίπτωση του 33χρονου Χάντερ.