«2-7 η Μπουντούτσνοστ; Για ρωτήστε Ιτούδη και Μπασκόνια...»

4636964

Ο Ντείβιντ Μπλατ και ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησαν πριν το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ και ξεχώρισε η απάντηση του τεχνικού του Ολυμπιακού για όσους πιστεύουν ότι το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από το Μαυροβούνιο είναι εύκολο, ενώ μίλησε και για το θέμα της πιθανής ενίσχυσης.

 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπουντούτσνοστ για την 10η αγωνιστική της Euroleague και ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε όσους μπορεί να φαντάζονται ότι είναι εύκολο το ματς με την ομάδα από το Μαυροβούνιο, κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, ενώ σχολίασε την επιστροφή του Αγραβάνη και πιθανή μεταγραφή.

Αναλυτικά:

«Η Mπουντούτσνοστ είναι σε καλό σημείο στην σεζόν, παίζει πολύ καλά. Εμείς, με την σειρά μας, έχουμε μερικές καλές εβδομάδες και νιώθουμε ότι το επίπεδο μας ανεβαίνει, οπότε θα είναι ένα καλό συναρπαστικό παιχνίδι. Θα είναι ωραίο να το δουν οι φίλαθλοι μας και θέλουμε να έρθουν κοντά μας, όπως στα τελευταία παιχνίδια που μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης:«Η Μπουντούτσνοστ σουτάρει πολύ καλά κάτι που θα είναι παράγοντας, όχι ο πιο σημαντικός, αλλά παράγοντας. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το δικός μας παιχνίδι να παίξουμε στον ρυθμό μας , να παίξουμε δυνατά να πάρουμε τα ριμπάουντ, και όποιος πατήσει παρκέ να δώσει ότι μπορεί».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Ντέιβιντ Μπλατ θύμισε σε όλους ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή. «Είμαστε ακόμα στην αρχή της διαδικασίας, θα μας πάρει χρόνο, αλλά έκανε μια καλή αρχή. Το σημαντικό σε έναν τραυματισμό όπως του Δημήτρη είναι να ακολουθήσεις την σωστή διαδικασία. Στην παρούσα φάση πρέπει να είναι προσεχτικός και να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει μέχρι τώρα».

Ενώ στο τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε σε όσους μπορεί να θεωρούν εύκολο το παιχνίδι εξαιτίας του ρεκόρ της ομάδας από το Μαυροβούνιο τους... έστειλε να ρωτήσουν τον Δημήτρη Ιτούδη και την Μπασκόνια που έχουν χάσει από εκείνη. Παράλληλα απάντησε για ακόμα μια φορά αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους»

«Σε όποιον λέει για το ρεκόρ της Μπουντούτσνοστ, να ρωτήσει τον Ιτούδη ή την Μπασκόνια. Και οι δύο θα σας πουν ότι είναι αφελής προσέγγιση αυτή».

Έχω ξαναπεί κοιτάμε την αγορά και κοιτάμε τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν, δεν διαφέρουμε από τις άλλες ομάδες. Είμαστε στην αγορά όπως όλες τις ομάδες γιατί κατά την διάρκεια της σεζόν προκύπτουν διάφορες ανάγκες».

ΒΕΖΕΝΚΟΒ:  «ΔΕΝ ΜΑΣ... ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ μίλησε και εκείνος για τον ρυθμό της Μπουντούτσνοστ που πρέπει να περιοριστεί, ενώ σχολίασε και την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Μπουντούτσνοστ έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κερδίσει την Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρέπει να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Στο καινούργιο σύστημα της Euroleague κάθε παιχνίδι έχει άγχος. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας.Έχουμε ήδη δύο ήττες, δεν μας παίρνει για άλλες. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό τους, γιατί σουτάρουν πολλά τρίποντα.

Πρέπει να παίξουμε καλή και σκληρή άμυνα. Όσο κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς σε πρωτάθλημα και Euroleague, να κερδίζεις τίτλος.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να παραμείνει το όμορφο κλίμα στην ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μας και την ευχαριστιόμαστε. Όταν ο κόσμος είναι στο πλευρό μας είναι σημαντικό και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».