Σερέλης: "Ενθαρρυντικό στοιχείο η άμυνά μας"

serelis

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα με την ΑΕΚ και επισήμανε πως η "Ένωση" άξιζε τη νίκη.

Αρχικά, ο προπονητής του Λαυρίου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και πολύ δύσκολα θα πουλήσει το τομάρι της. Έχουμε ενισχυθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Τα παιδιά μας βοηθάνε πολύ να παίξουμε πιο πιεστική άμυνα. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήταν στο πρόγραμμά μας να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια, όμως ένα ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η επιθετική άμυνά μας στο πρώτο μισό του γηπέδου και αυτό μας κράτησε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και για εμάς να μείνουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι».

Για την πιεστική άμυνα:

«Είναι κάτι που έχουμε βάλει στα τελευταία παιχνίδια. Τα παιδιά παλεύουν για κάθε μπάλα, βέβαια έχει αντίκτυπο κάποιες φορές, όμως νομίζω μας δίνει ενέργεια όπως στα παιχνίδια με την Καβάλα. Μας βοήθησε πολύ να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά εκείνο το παιχνίδι».

Ο Γιάννης Καπώνης είπε:

«Σήμερα δείξαμε πως είμαστε ομάδα που μπορεί να σταθεί στην Α1. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση που μπορούσε να συνοδευτεί με νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε».