«Ήταν μπράβοι και ήρθαν για μεροκάματο»! (vid)

4421018

Ο Χρήστος Σερέλης κατήγγειλε τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ την ώρα που η συνέντευξη Τύπου στη Νέα Σμύρνη ήταν σε εξέλιξη, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Λαύριο, Βαγγέλης Παπαδόπουλος κατήγγειλε απειλές από μπράβους στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων!  

«Ήρθαν στα αποδυτήρια μας 2-3 κύριοι. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι. Ο ένας ήρθε και μου μίλησε. Ήρθε μέσα στα αποδυτήρια να μας προπηλακίσει, να μας εκφοβίσει πώς να παίξουμε το παιχνίδι και τι να κάνουμε. Δεν έχουμε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήρθε. Δεν υπήρχε άνθρωπος εδώ... Είναι η πρώτη φορά στα 17 χρόνια που είμαι προπονητής στο Λαύριο που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα αποδυτήρια. Ας πούμε, λοιπόν, πως είναι τυχαίο αυτό το περιστατικό. Μετά από τον αγώνα ο κύριος Χριστοδούλου, σχεδόν με τα ίδια λόγια που μίλησε και ο "κύριος" στα αποδυτήρια, αναφέρθηκε εναντίον του μάνατζερ του Λαυρίου, του γενικού διευθυντή, όλου του πάγκου μας!» δήλωσε ο τεχνικός του Λαυρίου και συνέχισε:

«Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε τρίτοι και με τον τρόπο που παίζουμε! Δεν αναφέρομαι στον Πανιώνιο αλλά σε κάποιους που είναι πολλά χρόνια στο μπάσκετ και είναι στεναχωρημένοι. Θέλω να τους πω ότι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην τρίτη θέση. Εδώ και ένα μήνα υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον μπασκετικό χώρο που προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια που κάνουμε. Εμείς δεν έχουμε ούτε φίλους, ούτε εχθρούς! Παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι με την προσπάθειά μας στον αγωνιστικό χώρο»

Μάλιστα είχε παρέμβει  ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Λαύριο: «Ήταν μπράβοι και ήλθαν για μεροκάματο, να τα λέμε όλα. Τρεις μπράβοι ήλθαν και απείλησαν τον προπονητή και τους παίκτες. Γίνανε μπραβιλίκια και ο Χριστοδούλου να λέει ότι μας γ...αει».