Γιαννακόπουλος 12ετίας στο Λαύριο

gianakopouloslaurio

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος, αρχηγός της ομάδας του Λαυρίου θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας για 12η συνεχόμενη χρονιά, καθώς οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας.


Ο ίδιος ο παίκτης όντας απόλυτα ικανοποιημένος για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Λαυρίου τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.


Η ανακοίνωση του Λαυρίου αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σάκη Γιαννακόπουλο. Ο κάπτεν της ομάδας θα συνεχίσει για 12η σερί σεζόν στο Λαύριο αποδεικνύοντας ότι η σχέση των δύο πλευρών είναι σχέση ζωής».

Ο παίκτης του Λαυρίου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργάζομαι για έναν ακόμη χρόνο με τους ανθρώπους του Λαυρίου κι ελπίζω το ίδιο να αισθάνονται και εκείνοι (γέλια)! Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Η ΚΑΕ σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο καταστρώνει το σχεδιασμό της ομάδας έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.