Μπάρλος: «Να δείξουμε καλά στοιχεία απέναντι στον Παναθηναϊκό»

mparloss

 

Το Λαύριο προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση, απέναντι στον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (29/02, 18.00), στο πλαίσιο της 21ης αγωννιστικής της Basket League, με τον Νίκο Μπάρλο να τονίζει πως θα έχουν ένα...έυκολο ματς και πως δεν θα υπάρξει άγχος και πίεση.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής στο κλειστό του ΟΑΚΑ, απέναντι στους «πράσινους» και στόχος της ομάδας δεν θα είναι άλλος, απ' το να κοντράρουν όσο περισσότερο μπορούν τον αντίπαλο, δείχνοντας θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Νίκος Μπάρλος μέσω του blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε:

 «Την προηγούμενη εβδομάδα η νίκη μας επί του Κολοσσού, σε έναν αγώνα κάτι περισσότερο από… τελικό για εμάς, μας έδωσε το δικαίωμα να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας και να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα έχει δείξει τρομερή συνέπεια, πείσμα, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση στα κρίσιμα παιχνίδια κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο όπλο μας στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Όσο είμαστε αυτοί που πρέπει σε τέτοιους αγώνες και επίσης όσο δουλεύουμε σκληρά, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, οι πιθανότητες μας να πετύχουμε το στόχο μας θα αυξάνονται.

Τώρα, έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι… εύκολο για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και μάλιστα μετά τις προσθήκες που έκανε απέκτησε τρομερή ενέργεια και αθλητικότητα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα μας ήταν… παράσημο για εμάς το γεγονός ότι κοντράραμε για μεγάλο διάστημα τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, ώστε να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη μάχη με τον Αρκαδικό που ακολουθεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε τα καλά μας στοιχεία για ακόμα μία φορά και θα ανταποκριθούμε των απαιτήσεων».