Χάγκινς: «Να οδηγήσουμε ψηλά τον Κολοσσό»

 

 Ένας από τους παίκτες που έχουν πάρει τη μπαγκέτα του πρωταγωνιστή στον Κολοσσό Ρόδου είναι και ο Τζαμέλ Χάγκινς!

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, έκανε έναν μίνι απολογισμό του α' γύρου στην Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

- Είσαι ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας μας στον πρώτο γύρο;

«Δεν θα έλεγα απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί νομίζω πως αυτή δεν είναι η κατάλληλη λέξη… Σίγουρα είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε καταφέρει, αλλά πιστεύω πως έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας για να κάνουμε κι άλλα πράγματα και να αποδείξουμε ακόμη περισσότερα. Πετύχαμε τους στόχους μας στον πρώτο γύρο, αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι τα playoffs και όλοι θέλουμε να οδηγήσουμε τον Κολοσσό στην υψηλότερη δυνατή θέση! Αυτό δεν θα είναι εύκολο, αλλά όπως είπα και πριν, μέχρι στιγμής είμαι χαρούμενος και όχι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε κάνει και πιστεύω πως έτσι νιώθει όλη η ομάδα».

- Είσαι ικανοποιημένος με την προσωπική σου απόδοση μέχρι τώρα;

«Και εδώ θα πω πως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς προσωπικά έχω υψηλότερους στόχους και περισσότερες φιλοδοξίες για αυτή τη σεζόν, αλλά στο τέλος πιστεύω πως θα έχω γίνει καλύτερος. Είναι η ισορροπία της… ευτυχίας που κρατάς ανάμεσα στις προσωπικές εμφανίσεις και στις νίκες της ομάδας. Πάντως, όσο παίρνουμε τις νίκες, ναι είμαι ικανοποιημένος».

- Είσαι αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Κολοσσού στα playoffs;

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο! Πάνω από εμάς υπάρχουν κάποιες πολύ δυνατές ομάδες, αλλά από τις υπόλοιπες η καθεμία μπορεί να νικήσει την οποιαδήποτε. Πιστεύω πως είμαστε αρκετά καλοί για να συμμετέχουμε στα playoffs, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί σε λίγες εβδομάδες».

- Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Είναι πολύ καλό! Ο καθένας σέβεται τον προπονητή και ξέρει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει στο παρκέ για να βοηθήσει. Η “χημεία” της ομάδας είναι πολύ καλή και με την αλληλοϋποστήριξη που υπάρχει από όλους τους παίκτες, γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Επίσης, η διοίκηση και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, βρίσκονται συνέχεια δίπλα μας και μας στηρίζουν».

- Πως σου φαίνονται οι φίλοι της ομάδας;

«Αγαπώ πολύ τους φιλάθλους μας γιατί μας στηρίζουν αρκετά και κάνουν τα παιχνίδια μας ακόμη πιο διασκεδαστικά. Τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους και εύχομαι να τους βλέπω έτσι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς κάνουν πιο εύκολο το έργο μας».