Από τη Λευκάδα... στη Ρόδο!

lykogianis

Λίγο πριν δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Λευκάδας ο Άρης Λυκογιάννης αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Κολοσσού για να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Κουταλιανό, που απολύθηκε!

Νωρίς το μεσημέρι η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κουταλιανό με μια συγκινητική ανακοίνωση, που αφήνει παράθυρο συνεργασίας και για το μέλλον:

"Μιχάλη, “εις το επανιδείν”! Με αυτά τα λόγια, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κουταλιανό και διαβεβαιώνει τη στήριξή της και την ανοιχτή επικοινωνία που θα συνεχίσει να διατηρεί με τον έμπειρο τεχνικό.

Σύσσωμη η «θαλασσί» οικογένεια ευχαριστεί τον Μιχάλη Κουταλιανό για την εξαιρετική συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2003 και για την προσφορά του στην ομάδα σε κρίσιμους καιρούς, όποτε οι ανάγκες το ζήτησαν. Ένας νέος άνθρωπος, έμπειρος, ταγμένος στην οικογένεια του Κολοσσού, στα δύσκολα και τα εύκολα παρών, ο Μιχάλης, έχει μπροστά του λαμπρή καριέρα και τη συμπαράσταση όλων μας. Το ΔΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ είναι ανοιχτή, «εις το επανιδείν, λοιπόν!». 

Ο αντικαταστάτης του Κουταλιανού θα είναι ο Άρης Λυκογιάννης, που επιστρέφει στην Α1 λίγο πριν πιάσει δουλειά στην... Α2! Μέχρι πριν μερικές ώρες βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λευκάδα και ήταν έτοιμος να κλείσει τη συμφωνία, όμως το κάλεσμα του Κολοσσού δεν τον άφησε αδιάφορο. Δέχθηκε αμέσως κι έτσι αντί για τη Λευκάδα θα ταξιδέψει στη Ρόδο επιλέγοντας την αίγλη ενός πάγκου της Α1.