Κουφός αντί Φραγκιά!

fragkias koufos

Η νίκη επί των Τρικάλων δεν έσωσε τον Βασίλη Φραγκιά, που αποχωρεί από τον Κολοσσό έπειτα από απόφαση της διοίκησης! Αντικαταστάτης του θα είναι ο Στέργιος Κουφός.

 

Το ξεκίνημα που έκανε ο Κολοσσός στο πρωτάθλημα ήταν πολύ κακό και η νίκη επί των Τρικάλων, πρώτη μετά από πέντε άγονες αγωνιστικές, δεν βελτίωσε τις εντυπώσεις. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ήρθε πολύ αγχωτικά, με την ομάδα της Ρόδου να χάνει μια διαφορά 20 πόντων υπέρ της και να γλιτώνει στο τέλος με σύμμαχο και την τύχη.

Κι όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής. Γι' αυτό η διοίκηση του Κολοσσού αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Βασίλη Φραγκιά, που συνέδεσε το όνομά του με την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου (πρόπερσι, όταν τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Α1), αλλά η δεύτερη θητεία του δεν είχε ανάλογο αποτέλεσμα.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος ταξίδεψε στη Ρόδο και πριν από λίγη ώρα έδωσε τα χέρια με τους παράγοντες του Κολοσσού.