Κολοσσός με κοινωνική ευαισθησία

Ο Κολοσσός δεν είναι μόνο μια ομάδα μπάσκετ, αλλά ένα ζωντανό κύττταρο της κοινωνίας της Ρόδου και το έδειξε για άλλη μια φορά με την παρουσία του στο περίπτερο "Η Ρόδος για τη ζωή".

 

Εκεί βρέθηκαν οι αθλητές της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Άγγελος Τσάμης, ,Μπαμπάλε Όσμπι, Σάββας Ματσαμάς και Ματ Ραμ, μαζί με την μασκότ της ομάδας μας, τον «Κολοσσάρα». Μίλησαν με τους υπεύθυνους, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους «γιατί όλοι μαζί δίνουμε δύναμη σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη».
Οι αθλητές της ομάδας μας είπαν χαρακτηριστικά:
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ: «Ο Κολοσσός είναι πάντα δίπλα σ’ αυτές τις δράσεις. Έτσι και φέτος με μεγάλη μας χαρά είμαστε εδώ να στηρίξουμε την εκδήλωση κατά του καρκίνου! Όλοι μας ευχόμαστε να εξαλείψουμε αυτή την αρρώστια που μαστίζει τον κόσμο»!


ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΤΣΑΜΑΣ: «Σε δραστηριότητες όπως αυτή, η συμβολή του κόσμου είναι απαραίτητη. Έτσι όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο Κολοσσός και ο Ροδίτης κατά του καρκίνου».


ΜΑΤ ΡΑΜ: «Χαίρομαι που ο Κολοσσός συνεχίζει να δίνει το ‘’παρών’’ στο «Η Ρόδος για τη ζωή», για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης για αυτή την ασθένεια. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε σε όλους όσους πάσχουν από καρκίνο. Εύχομαι η αναζήτηση για μια θεραπεία να συνεχιστεί. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».