Πανέτοιμοι οι Ροδίτες

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου, εν όψει του αυριανού παιχνιδιού (30/03, 17:00) με τον ΚΑΟΔ, και στην συνέχεια η αποστολή των νησιωτών αναχωρεί για την Καβάλα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο. Δράμας ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» ο Κολοσσός (η προπόνηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και σουτ). Οι «θαλασσί» προετοιμάστηκαν εντατικά για τη δύσκολη και κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας, στην οποία θα διεκδικήσουν τη νίκη στο. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις της ομάδας μας, η οποία θα αναχωρήσει στις 15:45 με πρώτο προορισμό τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς για την Καβάλα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Στην αποστολή του Κολοσσού θα συμμετάσχουν οι: Γιάννης Γεωργαλλής, Φάνης Κουμπούρας, Μάρκους Χάτεν, Γιώργος Καλαϊτζής, Οράιον Άουτερμπριτζ, Μανώλης Κουκουλάς, Σάββας Ματσαμάς, Στέφαν Νάτζφεϊ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Μπαμπάλε Όσμπι και Ντιέγκο Κάπελαν.