Φραγκιάς: «Τα πάντα για τη νίκη»

Ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο (23/03 16:00) στην Ρόδο τον Ίκαρο Καλλιθέας θέλοντας να πάρει τη νίκη ώστε να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες, όπως τόνισε και ο τεχνικός των Ροδιτών.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε: «Για μας είναι ένα παιχνίδι απ’ αυτά που πρέπει να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο μας και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας. Οι αντίπαλοι μας έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στα πλέι-οφ και με τις προσθήκες δύο παικτών έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος. Απ’ την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε τις όποιες περιπέτειες. Σεβόμενοι πάντα τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Ο Οράϊον Αουτερμπριτζ που θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά με την φανέλα του Κολοσσού δήλωσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για μας. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να κάνουμε ένα βήμα παραμονής στην κατηγορία. Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, αφού ο Ίκαρος διαθέτει καλή ομάδα, θα έχει νέους παίκτες στο ρόστερ και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε πάρα πολύ καλά και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους φιλάθλους του Κολοσσού. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας».