Τέλειωσε πριν έρθει!

Τον Χερμπ Πόουπ δεν θα τον δούμε ποτέ, τελικώς, διότι ο Κολοσσός τον έδιωξε πριν καν αυτός έρθει στη Ρόδο! Και τώρα πρέπει να βρει επειγόντως ψηλό, διότι χτύπησε κι ο Κουκουλάς και θα μείνει ένα μήνα έξω. Aντικαταστάτης του Πόουπ θα είναι ο Μπαμπάλε Όσμπι (26, 2.03).

Από αναβολή σε αναβολή το πήγαινε ο Πόουπ. Στην αρχή επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, μετά την Κυριακή κι όταν και τη Δευτέρα επικαλέστηκε, μέσω του ατζέντη του, πρόβλημα με τις πτήσεις από το Λονδίνο, όπου το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα, ο Κολοσσός τον ενημέρωσε να μην έρθει. Διότι η συμφωνία μαζί του δεν ισχύει!

Έτσι ο Βασίλης Φραγκιάς αναζητά πια απεγνωσμένα έναν ψηλό, καθώς ξέμεινε τελείως. Διότι εκτός του Πόουπ, δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια ούτε του Λαρόν Ντέντι, που παραμένει τραυματίας, ούτε του Μανόλη Κουκουλά, που υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς και θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

Φαίνεται μάλιστα πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Μπαμπάλε Όσμπι, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γαλλία με την Ορλεάν και αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη.