Ο Πάπας της Ρόδου

Ο Κολοσσός βρήκε τον ψηλό που έψαχνε. Πρόκειται για τον απόφοιτο του Σίτον Χολ Χερμπ Πόουπ (23, 2.04), που το όνομά του σημαίνει... Πάπας, αλλά έρχεται στην Ελλάδα έχοντας πρόσφατα αντιμετωπίσει προβλήματα με την αμερικανική δικαιοσύνη!

Ο Πόουπ ήταν από τους στυλοβάτες της περσινής ομάδας του Σίτον Χολ, από το οποίο αποφοίτησε σημειώνοντας στην τελευταία χρονιά του double double σε μέσους όρους πόντων (15,1) και ριμπάουντ (10,4). Δεν επελέγη στο ντραφτ και αυτό τον οδήγησε στο να υπογράψει συμβόλαιο στο Ισραήλ με την Μπνέι Χασαρόν. Εκεί έπαιξε μόλις σε επτά παιχνίδια με μέσους όρους 9,6 πόντων και 5,3 ριμπάουντ.

Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στις ΗΠΑ, όπου την Πρωτοχρονιά συμμετείχε σε ένα επεισόδιο που έγινε σε μπαρ στην περιοχή του Πίτσμπουργκ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, κάποια στιγμή τράβηξε πιστόλι εναντίον του κι αυτό του κόστισε τη σύλληψη και μια βραδιά στη φυλακή!

Φαίνεται πάντως πως έχει ξεμπλέξει από όλα αυτά, διότι οι άνθρωποι του Κολοσσού τον περιμένουν στη Ρόδο άμεσα, καθότι ο Βασίλης Φραγκιάς σκοπεύει να τον συπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.