Πάει Ιταλία ο Τσαλδάρης

Καθ' οδόν για Ιταλία φαίνεται πως βρίσκεται, για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Η Μπιέλα είναι η ομάδα που του έχει κάνει πρόταση, την οποία αν αποδεχθεί, θα γίνει συμπαίκτης με έναν άλλον Έλληνα, τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο Τσαλδάρης έχει κάνει όνομα στην Ιταλία, καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχει φορέσει τη φανέλα τριών ομάδων της Serie A. Πρώτα της Νάπολι, όπου τον πήγε ο Αντρέα Ματσόν, στη συνέχεια της Μοντεγκρανάρο και πέρυσι της Σάσαρι. Ως εκ τούτου ήταν μάλλον φυσιολογικό το ότι η Μπιέλα, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, κινδυνεύει με υποβιβασμό και ψάχνει τρόπο να ενισχύσει το ρόστερ της, να στραφεί προς αυτόν. Είναι καλή και δοκιμασμένη λύση.

Του έκανε πρόταση, όπως αναφέρει και η τοπική εφημερίδα "Biellese", την οποία εξετάζει με καλό μάτι τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο Κολοσσός. Με την παρουσία του Καλαμπόκη, που είναι πάνω κάτω το ίδιο στιλ καλαθοσφαιριστή, το κενό που θα αφήσει ο Τσαλδάρης δεν θα είναι μεγάλο. Αντίθετα με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν αν φύγει, θα είναι εφικτή η απόκτηση ενός ψηλού, που τόσο λείπει μετά και τον τραυματισμό του Ντέντι.

Δεν αποκλείεται λοιπόν τις αμέσως προσεχείς ημέρες να ολοκληρωθεί η μετακίνηση στη Μπιέλα του Τσαλδάρη, που θα συναντήσει εκεί τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Εκτός απροόπτου, διότι στην Μπιέλα τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που φέρουν την ομάδα διατεθειμένη να δώσει δανεικό το νεαρό Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει ως τώρα με την απόδοσή του, προς αναζήτηση πιο έμπειρων παικτών.