Παράσταση για ένα ρόλο ο Απόλλων

patra rethimno

Απόλλων Πάτρας και Ρέθυμνο, ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αν και οι Πατρινοί στα τελευταία ματς έχουν αρχίσει να αναθεωρούν τους στόχους τους! Τελικά ήταν εκείνοι που πήραν την νίκη με 75-57, συνεχίζοντας το πετυχημένο τους σερί. Αντίθετα το Ρέθυμνο απογοήτευσε και έμοιαζε σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγώνα.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν οι γηπεδούχοι, αφού από τη πρώτη στιγμή δείξανε τις διαθέσεις τους. Ο Απόλλων Πάτρας ξεκίνησε ιδανικά, αφού έφτασε την διαφορά μέχρι και στο +18 στο πρώτο μέρος, κλείνοντας το ημίχρονο με +13 (38-25). Το Ρέθυμνο δεν παράτησε τον αγώνα και έκανε το δικό του σερί, επιστρέφοντας στην διεκδίκηση της νίκης και πάλι αφού έριξε την διαφορά στους 5 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Απόλλων ποιο συγκεντρωμένος και εύστοχος, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη διαφορά, στο τέταρτο δεκάλεπτο και να πάρει την πολυπόθητη νίκη με +18 πόντους. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μέιερ καθώς είχε 15 πόντους 2 ριμπάουντ και 2 τελικές πάσες. Πολύ καλός και ο Λαπρόπουλος, ο οποίος είχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τους φιλοξενούμενους μόνο ο Κάρτερ ξεχώρισε καθώς ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων που είχε 18 αλλά και 4 ριμπάουντ, ενώ απογοητευτικό ήταν το ντεμπούτο με τον Ντελινινκάιτις με 0/8 σουτ εντός πεδιάς. 

Τα δεκάλεπτα : 23-10, 38-25, 46-41, 75-57

Απόλλων Πάτρας (Μέξας): Πάλμπλαντ 8 (2), Ντίλαρντ 12 (2), Κουζέλογλου, Μέιερ 15 (3), Σάντλερ 8 (1), Αργυρόπουλος, Βεργίνης 7, Τζαγουάρα 4, Πελεκούδας, Λαμπρόπουλος 15 (1), Νικολόπουλος, Γουντς 6.

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σχίζας 2, Γιαννόπουλος 8 (2), Χάροου 9, Στόουν 5, Κάρτερ 18, Ντελινινκάιτις, Μάντεν 8 (1), Σάφτενααρ 2, Τσακαλέρης 5 (1), Παναρετάκης, Δουλγεράκης, Θεοδωρίδης.

ΑΠΟΔΟΣΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ