Την Δευτέρα η... παρωδία των 27 δευτερολέπτων

γκικασ μπαρλος

Μετά το μπάχαλο που επικράτησε με το ματς της Κηφισιάς με το Λαύριο, αποφασίστηκε να διεξαχθούν τα τελευταία 27 δευτερόλεπτα την ερχόμενη Δευτέρα 18 του μήνα στο «Ζηρίνειο».

Ουσιαστικά πρόκειται για μια... παρωδία  αφού οι μισοί παίκτες των δύο ομάδων έχουν αποχωρήσει, ενώ το φύλλο αγώνα θα είναι το ίδιο με αυτό του αγώνα που είχε διεξαχθεί πριν από δύο μήνες! Πραγματικά είναι αποροίας άξιο ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο παρκέ για τα τελευταία 27 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 81-78 υπέρ της Κηφισιάς. 

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε εκείντο ματς, ενώ διαιτητές θα είναι και πάλι οι Φούφης, Σώμος και Καλδίρης. Για την Κηφισιά θα μπορούν να παίξουν οι Γκίκας, Χρυσικόπουλος, Σπυριδωνίδης, Ντάντε Στίγκερς, Χατζηνικόλας, Κασελάκης και Χογκ, ενώ για το Λαύριο οι Γιανγκ, Κακλαμανάκης, Μπάκας, Τσίρος, Μπάρλος, Νικολακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σακελλαρίου και Μπέμπης. Ο Περράκης, αν και παραμένει στην ομάδα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού είχε αποβληθεί με πέντε φάουλ.