Και... τυπικά Μπολντς στο Λαύριο

 

demarius bolds

Στα... λημέρια της Basket League επιστρέφει ο Ντεμάριους Μπολντς αφού από το μεσημέρι της Παρασκευής (11/12) ανήκει και επίσημα στο Λαύριο μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία και δη στην Τζεντσλίκ της Α2, ενώ από εδώ και στο εξής θα τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη με στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Demarious Bolds! Ο Αμερικάνος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της περιόδου με την ομάδα μας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπολντς είναι γεννημένος στις 6 Μαΐου του 1984 και με ύψος 1.93μ. καλύπτει κυρίως τη θέση «2». Πρόκειται για σπουδαίο σκόρερ, ο οποίος αποτέλεσε ευθύς εξ αρχής το βασικό στόχο του Λαυρίου.

Με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, που για ακόμα μία φορά έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά, ο πρώην παίκτης του Απόλλων Πατρών (2013-14), που μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν στην τουρκική Final Genclik, αποτελεί πλέον ακόμα όπλο στα χέρια του κόουτς Σερέλη».