Απολαυστικός (και πάλι) Γιατζόγλου!

steve

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Nick Galis Hall» αυτός που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλος από τον Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος «έριξε τις... γνωστές του ατάκες, αλλά δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον Αρη! 

«Μπαίνεις μέσα σε ένα μαγαζί να αγοράσεις τηλεόραση. Τι σε ρωτάει ο πωλητής; Πόσο μεγάλη τηλεόραση θέλεις… Αν θέλεις μικρή ή μεγάλη εικόνα. Η μικρή εικόνα ήταν να έκανε ένεση ο Βούλγαρος παίκτης μας με 16 πόντους μέσο όρο για να παίξει σήμερα. Ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσε να παίξει, αλλά ίσως πάθαινε υποτροπή και τον χάναμε για τους επόμενους δύο μήνες… Θα τον χάναμε για τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι τον αφήσαμε έξω για να γίνει καλά. Έχουμε 15 μέρε για να δουλέψουμε γιατί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι προθέρμανση» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Καβάλας και συνέχισε: 

«Είχαμε βάλει στόχο να κρατήσουμε τον Άρη κάτω από τους 70 πόντους. Πετύχαμε σε αυτό, αναγκάσαμε τον Άρη να κάνει 22 λάθη, είχαμε 11 κλεψίματα, είχαμε μια υπέρβαση στην άμυνα. Ο Άρης βέβαια δεν είναι τυχαία ομάδα, αμύνεται καλά και εκεί φαίνεται και η κλάση των παικτών. Με 50 πόντους δεν ξέρω πόσο καλή είναι η γυναικεία ομάδα του Άρη, την ανδρική πάντως δεν την κερδίζεις… Είμαι 4 μέρες στην ομάδα, βλέπω τις αδυναμίες, κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε για να ενισχυθούμε. Το παλικάρι εδώ (Ρόμπινσον) του ζητάμε να κάνει πολλά και κουράστηκε. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία. Δεν έχουμε ώρα να κλάψουμε ή να γελάσουμε».

Για το αν θα αποκτήσει η ομάδα πόιντ γκαρντ: «Μόλις τον βρω… Μόλις καταλήξουμε σε λύση που μας κάνει και αγωνιστικά και οικονομικά. Υπάρχει πρόβλημα στην περιφέρεια. Και τυφλός να είσαι το βλέπεις».

Για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο: «Πάντα είμαι ευχαριστημένος όταν γυρίζω εδώ. Έχω φίλους… Δεν έπεσα στα πατώματα να κλαίω, αλλά είναι γνώριμο το περιβάλλον. Είναι ιστορική ομάδα ο Άρης, έχει γράψει ίσως την μεγαλύτερην ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, είναι το διαμάντι της πόλης. Οι νέοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Άρης έβαλε την Θεσσαλονίκη στον χάρτη;».