Σερέλης: «Να απολαύσουμε την κατηγορία»

serelis

Για την παρθενική εμφάνιση του Λαυρίου στην μεγάλη κατηγορία μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σερελης, ο οποίος υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Η χρονιά αυτή είναι η δυσκολότερη στην ιστορία του Λαυρίου και συνάμα αυτή με τη μεγαλύτερη προσμονή. Από όλους μας. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και φυσικά τον κόσμο. Στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλο από την παραμονή μας στην κατηγορία. Θέλουμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή και στο τέλος να τα έχουμε καταφέρει» ήταν τα λόγια του Σερέλη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Με τη σειρά του, ο αρχηγός Διονύσης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Α1 και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο αγωνιστικό μας πρόσωπο σε κάθε ματς ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία. Η ομάδα εδώ και χρόνια βασίζεται στην αρμονική συνεργασία όλων των ανθρώπων που ανήκουν στο Λαύριο κι έτσι θα συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και τώρα».