Φάπα... νούμερο 2!

spanularis

Μια από τα ίδια στο ΣΕΦ... Ο σοβαρός Ολυμπιακός έδωσε μία ακόμα ηχηρή σφαλιάρα (92-57) στον Άρη, που έμοιαζε ξανά με... σκόρπια διαδήλωση, και θα πάει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη δουλειά.

Ο δεύτερος αγώνας αυτής της ημιτελικής σειράς διήρκεσε... 4 λεπτά. Όσο δηλαδή ο Άρης μπόρεσε να κοντράρει υποτυπωδώς τον Ολυμπιακό. Με τον Βεζένκοφ να δίνει κάποιες λύσεις το σκορ ήταν ισόπαλο 9-9 στο 4', ο Σφαιρόπουλος πήρε τάιμ άουτ και μετά από αυτό οι "ερυθρόλευκοι"... εξαφανίστηκαν.

Σοβαρεύτηκαν στην άμυνα κι αφού συνέβη αυτό, βρήκαν χώρο και έτρεξαν στην επίθεση πετυχαίνοντας αρκετά εύκολα καλάθια. Με πρωταγωνιστές πρώτα τον Σπανούλη και μετά τους Πρίντεζη και Λοτζέσκι, ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερό 18-4, προηγήθηκαν με 27-13 στις αρχές της δεύτερης περιόδου και... η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Από εκείνο το σημείο και μετά μπάσκετ έπαιζε μόνον ο Ολυμπιακός, ο οποίος αύξανε διαρκώς την υπέρ του διαφορά. Στο τέλος της τρίτης περιόδου αυτή ξεπέρασε τους 40 πόντους (78-36), στο 33' ανέβηκε στους 46 (86-40) και κάπου εκεί οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν λίγο... φρένο, με αποτέλεσμα ο Άρης να μειώσει λίγο και να γλιτώσει και πάλι την... κατοστάρα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εν τέλει με 92-57 και την Τρίτη θα πάει στο Αλεξάνδρειο για να οριστικοποιήσει την πρόκρισή του στον τελικό των πλέι οφ.

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.