Βόλτα στο Φάληρο

dunston galata

Οι περίπατοι συνεχίζονται και στα ημιτελικά για τον Ολυμπιακό, που σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον ελλιπή Άρη στο ΣΕΦ (98-53) και άνοιξε το σκορ σε αυτή τη σειρά δείχνοντας πως η διαφορά με τον αντίπαλό του είναι χαώδης.

Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι σοβαρός και συγκεντρωμένος, ο Άρης, που έτσι κι αλλιώς είναι υποδεέστερος, εμφανίστηκε ελλιπής. Χωρίς τους Νέιμικ και Αντεγκμπόγε δεν μπόρεσε ούτε τα προσχήματα να κρατήσει στον εναρκτήριο αγώνα αυτής της ημιτελικής σειράς στο ΣΕΦ, στον οποίον οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν πανεύκολα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά απο την αρχή με τον Μπράιαντ Ντάνστον, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη την πρώτη φορά, να είναι κεφάτος και να κάνει τη διαφορά. Στην πορεία και ο Λοτζέσκι έδειξε πως ήταν "ζεστός", έτσι αμφότεροι ηγήθηκαν στο σκοράρισμα απέναντι σε μια άμυνα του Άρη, που ήταν αδύνατο να κάνει κάτι για να σταματήσει τον αντιπαλο.

Η διαφορά αύξανε σταδιακά και είναι χαρακτηριστικό πως μόνο στην τρίτη περίοδο έγινε λίγο... ντέρμπι, με το επιμέρους σκορ να είναι 19-17. Στην τελευταία, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι αποτελεσματικός στην άμυνα κι έτσι νίκησε εύκολα με 98-53, καθώς ο Σλούκας στο τέλος αστόχησε στο τρίποντο, που θα έβγαζε την κατοστάρα.

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.