Κόροιβος για πλέι οφ!

wilbekin paok

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προέλασή του, παρά τα προβλήματα, αντίθετα η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να καταλήξει ακόμα και έκτη! Μεγάλη νίκη στην Κηφισιά για τον Κόροιβο, που ελπίζει να μπει στα πλέι οφ!

Στο Αλεξάνδρειο ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε από την κούραση και τις απουσίες (Λαφαγέτ, Μάντζαρης, Ντάρντεν) και νίκησε και τον Άρη με 69-58. Με όπλο την άμυνα ξανά οι "ερυθρόλευκοι" αντιπαρήλθαν το το πολύ καλό ξεκίνημα του Άρη, που με πρωταγωνιστή τον Ριντ προηγήθηκε με 26-16 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, και σταδιακά πήραν το προβάδισμα, το διεύρυναν και το διατήρησαν ως το τέλος. Σλούκας και Παπαπέτρου ήταν οι δύο παιίκτες που ξεχώρισαν επιθετικά. Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι δικαίως παίρνει την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο νικώντας με 93-85 την ΑΕΚ, η οποία έμπλεξε και μπορεί να βγει ακόμα και έκτη, αν χάσει την τελευταία αγωνιστική από τον ΚΑΟΔ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο έξυπνα, εκμεταλλεύτηκε όλες τις αμυντικές αδυναμίες της Ένωσης, και ειδικά την ανυπαρξία του Μενσά Μπονσού, και με αρκετά καλό ποσοστό στα τρίποντα (10/24) πήρε τη νίκη. Η ΑΕΚ απο την άλλη πλευρα έδειχνε να παίζει καλύτερα με Σαρικόπουλο και Μιλόσεβιτς μέσα στη ρακέτα, οι Ουίλμπεκιν, Ντελινινκάιτις και Χέρστον έδιναν επιθετικές λύσεις, όμως η άμυνα ήταν το μεγάλο πρόβλημά της και γι' αυτό έχασε. Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στην Κηφισιά ο Κόροιβος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάτζετ κατάφερε να κάνει μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, να κερδίσει με 83-76 και να έχει πλέον σοβαρές ελπίδες για να παίξει στα πλέι οφ! Κάτι που θα συμβεί αν την τελευταία αγωνιστική νικήσει στην Αμαλιάδα τον Κολοσσό και ο ΚΑΟΔ χάσει στη Δράμα από την ΑΕΚ. Η Κηφισιά απογόητευσε και πάλι και εκτός του Λιακόπουλου και λίγο του Μπάρλου, δεν είχε άλλον παίκτη να διακριθεί. Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στη Ρόδο ο Κολοσσός έδειξε διάθεση να κάνει περίπατο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά νίκησε με αρκετό κόπο 84-80. Ο ΚΑΟΔ πάλεψε στο δεύτερο μισό του αγώνα να ανατρέψει την κατάσταση και να "κλειδώσει" την παρουσία του στα πλέι οφ, όμως δεν τα κατάφερε. Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στα Τρίκαλα το Ρέθυμνο είχε μεγάλη ρέντα στην επίθεση και με πρωταγωνιστές τους Κάνσιλ και Καλαμπόκη στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 95-85 και πλέον έχει ελπίδες για να πάρει ακόμα και την τέταρτη θέση! Κάτι που θα συμβεί αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική στο Ρέθυμνο τον Άρη με διαφορά μεγαλύτερη των 7 πόντων και ταυτόχρονα χάσει η ΑΕΚ στη Δράμα. Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στην Πάτρα ο Απόλλων προσπάθησε φιλότιμα να... χάσει και από τον διαλυμένο και καταδικασμένο Πανιώνιο, αλλά εν τέλει ο Ελ Αμίν τον έσωσε. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός και οδήγησε τον Απόλλωνα στη νίκη με 93-84. Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.