Περίπατος με 100!

matzaris paniopnios

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση νικώντας εύκολα στο άδειο ΣΕΦ τον καταδικασμένο Πανιώνιο με 108-65 και πλέον κοιτάζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει κόντρα στην πρώην ομάδα του τον ήρωα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, Γιώργο Πρίντεζη, επειδή είχε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και είχε μεγαλύτερη ανάγκη από κάθε άλλον για να ξεκουραστεί. Από την άλλη, με εξαίρεση τους Αγραβάνη και Σλούκα, δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής μεγαλύτερο των 20 λεπτών σε κανέναν άλλο παίκτη του, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας. Ο καταδικασμένος Πανιώνιος ήταν τελείως ακίνδυνος και ήθελε κι αυτός να βγάλει την υποχρέωση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Ντάνστον ήταν αυτός που μπήκε ορεξάτος στον αγώνα και με 14 πόντους στην πρώτη περίοδο βοήθησε τον Ολυμπιακό να προηγηθεί με 32-17 και να βάλει το τρένο στις ράγες. Από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους, η διαφορά μεγάλωνε σταδιακά, χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με έξι παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Κρις Χουγκάζ από την άλλη πλευρά έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες του Πανιωνίου, ωστόσο ήταν ο Κόλεμαν αυτός που ήταν με συνέπεια συνδεδμένος με το αντίπαλο καλάθι. Ο Καββαδάς έβαλε το καλάθι με το οποίο ο Ολυμπιακός έπιασε τους 100 πόντους στο 36', πριν νικήσει τελικά με 108-65.

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.