Τον φοβήθηκε και ο "σοφός"

Έτσι όπως παίζει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό, ανήσυχος πρέπει να είναι και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη την πρώην ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία καλή πρόβα στην Πάτρα πριν «πετάξουν» στην Κωνσταντινούπολη» και πρόσθεσαν τη 13η νίκη (67-56) στο ενεργητικό τους.

Πιστοποίησαν για μία ακόμη φορά ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο και με ικανοποίηση να δει την καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση με τηνηξ κινητικότητα και τις πολλές πάσες.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ό Ολυμπιακός με ένα ξέσπασμα πήρε μία σημαντική διαφορά και ενώ με την καλή του άμυνα δεν επέτρεψε στον Απόλλωνα να πετύχει πόντο για ένα πεντάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός «γύρισε» άψογα την μπάλα για το ελεύθερο σουτ και ο Λοτζέσκι ήταν αυτός που εκτελούσε. Από τον Απόλλωνα, ο Σκορδίλης ήταν αυτός που δημιούργησε προβλήματα μέσα στη ρακέτα των αντιπάλων, ενώ σε καλή βραδιά ήταν και ο Ελ Αμίν.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος έφτασε τις 300 συμμετοχές στην Α1 και τιμήθηκε τόσο από τον Απόλλωνα, όσο και από τον Ολυμπιακού, με τον οποίο αγωνίστηκε πριν από δέκα χρόνια. Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.