Εδρα και... φούρια

trikalailisiakos

Τα Τρίκαλα... συνήλθαν από τις αρχικές ταλαιπωρίες στην Α1 στηριζόμενα στην έδρα τους, η Ελευσίνα εμφανίζεται φέτος πιο ώριμη από ποτέ εντός κι εκτός έδρας και η μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσσαλία προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα.

 

" Ο Πανελευσινιακός είναι ένας πολύ υπολογίσιμος και επικίνδυνος αντίπαλος που διαθέτει έμπειρα παιδιά. Παλεύει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, έχασε στην παράταση στον ΠΑΟΚ και στον πόντο από τον Απόλλων Πατρών. Είναι λοιπόν ένα επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε την νίκη. Η βοήθεια του κόσμου και στο παιχνίδι αυτό αναμένεται να είναι καθοριστική όπως σε όλα άλλωστε τα εντός έδρας παιχνίδια", είπε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Μάριος Ματαλών υποστήριξε ότι,  "είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Πιστεύω ότι θα πάρουμε την νίκη η οποία θα είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους και τους εαυτούς μας".

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας έχρισε τους γηπεδούχους φαβορί: "Δύσκολος αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί. Θεωρώ ότι η ομάδα των Τρικάλων εκτός του ότι είναι μια καλή ομάδα είναι και συνεχόμενα βελτιώσιμη. Τον τίτλο του φαβορί τον δίνω γιατί μέσα στην έδρα τους ο κόσμος τους δίνει μια τρομερή ώθηση και κάνουν πολύ μεγάλες εμφανίσεις. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι".

Ενώ, τέλος, ο Μπράντις Ράλευ-Ρός είπε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και έχουμε δουλέψει σκληρά ώστε να πάρουμε την νίκη που την θέλουμε πολύ".