Σε διαφορετική ρότα

kifisia2

Ισόβαθμοι, αλλά όχι και με την ίδια ψυχολογία, είναι η Νέα Κηφισιά και ο Απόλλωνας Πάτρας που αναμετρηθούν το Σάββατο (28/12) στην έδρα των νεοφώτιστων.

 

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρήκε τα πατήματά τηξς στην κατηγορία κι έχει πετύχει μεγάλες νίκες που της έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, την ώρα που αυτή του Νίκου Βετούλα έχει χάσει ματς και στη δυνατή της έδρα και ανησυχεί.

Ο προπονητής της Κηφισιάς αφού έστειλε ευχές σε όλον τον κόσμο, έκανε και... τη δική του για να δείξει η ομάδα του το ίδιο καλό πρόσωπο με τους τελευταίους αγώνες. "Η επιστροφή μας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Απόλλωνα Πατρών η οποία μπορεί να προέρχεται από δύο ήττες όμως έχει την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία τα τελευταία χρόνια καθώς έχει σταθερά τον ίδιο προπονητή. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς ήμασταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ αποφασισμένοι, να παίξουμε πολύ σκληρά και δυνατά στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το ματς το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας".

Από την πλευρά του ο Σάσα Βασίλιεβιτς είπε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι καθώς ο Απόλλων, είναι πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα όμως διαθέτει καλούς παίκτες με εμπειρία και έρχεται εδώ για να πάρει τη νίκη. Εμείς βέβαια έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα, πιστεύουμε στην ομάδα μας και τις δυνατότητες της και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί των δύο τελευταίων αγώνων».

Ο προπονητής των Πατρινών Νίκος Βετούλας βλέπει μια ευκαιρία για την ομάδα του ώστε να… ρεφάρει προηγούμενες ήττες και σημειώνει: «Είναι εξ ορισμού ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα. Αντίθετα η Κηφισιά με τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να «ρεφάρουμε» την ήττα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους».

Ο Γιάννης Λιανός ανέφερε: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στους τελευταίους αγώνες είναι φορμαρισμένη, καθώς προέρχεται από ένα σερί νικών. Εμείς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Πρέπει εκτός από την άμυνα που δείχνουμε καλό πρόσωπο στους τελευταίους αγώνες, να δείξουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Αν το έχουμε αυτό, πιστεύω ότι θα έχουμε και το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος».