Σουπερ Παππάς στην Καβάλα

Με τον Νίκο Παππά να πραγματοποιεί την καλύτερη και πιο παραγωγική εμφάνιση της καριέρας του στην Α1, ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Καλαμίτσας, επικρατώντας της Καβάλας με 87-84 (43-32) και διατήρησε το αήττητο . Ο 22χρονος γκαρντ σταμάτησε στους 32 πόντους (είχε ακόμη οκτώ ριμπάουντ, δυο κλεψίματα και μια ασίστ)  και πήρε στις πλάτες του την ομάδα της Νέας Σμύρνης που βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με διαφορά 13 πόντων.  Ο Παππάς είχε τη συνδρομή του εντυπωσιακού  Μίλμπουρν αλλά  και του Γιάνκοβιτς, που έδωσαν σημαντικές λύσεις στο δεύτερο μέρος και βοήθησαν την  ομάδα της Νέας Σμύρνης να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.  Ο Γκαγκαλούδης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο εικοσάλεπτο (σκόραρε τους 18 από τους 23 πόντους του) αλλά στο δεύτερο δεν βοήθησε όσο θα ήθελε. Άστοχος ήταν στο ντεμπούτο του ο Άντονι Γκράντι που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του.

ΚΑΒΑΛΑ: Πάνος 8, Αράπης, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος, Στεφανίδης 10, Γκράντι 5 (1), Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 10 (2), Γκαγκαλούδης 23 (4), Κρστέβσκι 8, Κόλεμαν 15, Ίλιεφ 5 (1).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 6, Πέιν, Αθηναίου, Γκιμπς 9 (1), Μίλμπουρν 20 (1), Αθανασούλας 3, Μπατής 3 (1), Γιάνκοβιτς 10, Παππάς 32 (4), Μπούκερ 4.

.Στη φωτό, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, απέναντι στους Καλαμπάκα, Κόλεμαν

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&;lng=gr&pfpar=bWF0Y2hpZD0xMjM0