Συνεχίζουν αήττητοι οι Ροδίτες

Το 3/3 είναι γεγονός για τον Κολοσσό του Μηνά Γκέκου μετά το εντός έδρας 78-71 επί της Ελευσίνας. Αποτέλεσμα που ήρθε δίκαια, αφού οι Ροδίτες ξεπέρασα γρήγορα τον αιφνιδιασμό του πρώτου δεκαλέπτου, βρήκαν λύσεις από πολλούς παίκτες και επιβεβαίωσαν ότι για μια ακόμα χρονιά έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Εντυπωσιακή τριπλέτα για τους νικητές συνέθεσαν οι Αμερικανοί Ντάντεν (20π.), Χάτεν (16π.) και Λάγκφορντ (12π.)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, και με μια πεντάδα που δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Γιώργος Σκαραφίγκας, (Αβραμίδης, Μαγκουνής, Λιακόπουλος, Καμπ και Τσιάκος) προηγήθηκαν με 15-7 στο 5' και 23-19 στο δεκάλεπτο. Ο Κολοσσός ισορρόπησε γρήγορα, οι Αμερικανοί σήκωσαν πάνω τους την ομάδα και παρότι στο ημίχρονο η Ελευσίνα ήταν μπροστά με βραχεία κεφαλή, 38-36, στο τρίτο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν.

Με σερί 9-0 ο Κολοσσός προηγήθηκε με 45-38 στο 24', έκλεισε την περιόδο μπροστά με 56-50, εκτόξευσε την διαφορά μέχρι το 71-59 στο 36' και όλα είχαν ήδη κριθεί, μέχρι το τελικό 78-71.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Γεωργαλής 7(1), Καμπ 2, Χάτεν 16, Καλαϊτζής 9(1), Καλαμπόκης 4, Ντέντι 20, Ματσαμάς, Ντόλαρντ 1, Λάγκφορντ 12(1), Τσαλδάρης 7(1)

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Κυριακόπουλος, Νίκου, Παπανικολόπουλος 7, Παπανικολάου, Μαγκουνής 17(1), Λιακόπουλος 15, Δεληγιάννης, Καμπ 10, Τσιάκος 15, Αβραμίδης 7(1)

 ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&;lng=gr&pfpar=bWF0Y2hpZD0xMjMz

Ο Μηνάς Γκέκος, εξέφρασε πολλά παράπον για την εικόνα της ομάδας του: “ Εμείς κάναμε δύο νίκες και ξαφνικά νομίζαμε ότι γίναμε ομάδα. Εάν δεν παίξουμε άμυνα, δεν έχουμε τύχη να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Αυτό είναι μήνυμα, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για μας. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αυτό λέω στους παίκτες μου. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός έδρας. Είμαστε ομάδα και μέσα από την ομαδικότητα θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτή η εικόνα ήταν απαράδεκτη για μας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ένα πράγμα. Σε όλη την εβδομάδα δείξαμε πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις και ήμουν ικανοποιημένος. Πρέπει να προσγειωθούμε, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια”.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας από την πλευρά του, είχε καλά λόγια για τους παίκτες του παρά την ήττα. “Πολλά συγχαρητήρια από μένα προς τους παίκτες μου, αφού ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, χωρίς να το παρατήσουμε. Στα στατιστικά δεν μπορώ να έχω παράπονα. Διατηρήσαμε το καλό ποσοστό στα δίποντα, που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Στα ριμπάουντ αν και νομίζω ότι ο Κολοσσός υπερτερεί στα κορμιά, κερδίσαμε περισσότερα. Μας πρόδωσαν τα 2/17 τρίποντα αλλά και πάλι η εικόνα μας ήταν καλή και ήμασταν ισορροπημένοι σε όλο το παιχνίδι. Δυστυχώς για μας στην τελευταία προπόνηση χάσαμε τους Ραΐβιο και Χιουζ λόγω τραυματισμών, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα ανταπεξήλθε στο σημερινό παιχνίδι».